Ovnsgratinerte nachos

En favoritt på lørdagskvelden!

Ingredienser

  • 400 g Kjøttdeig med tacokrydder
  • 1 boks Old El Paso jalapenos
  • 1 pose Old El Paso Nachips
  • 21 dl Revet gulost
  • Drømmelett
  • Guacamole

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig og bland inn tacokrydder etter anvisningene på pakken. Evnt. bruker du ferdigkrydret tacokjøtt fra tidligere, hvis du har.
  2. Bland inn 3 ss finhakket jalapeños, du kan justere mengden opp eller ned ut ifra hvor sterk smak du ønsker.
  3. Legg maischipsen i en ildfast form og spre kjøttet over. Deretter strør du over revet ost, og gratiner i ovn ved 225 °C til chipsen har fått en gyllenbrun farge og osten er smeltet helt
  4. Server på et pent serveringsfat, gjerne sammen med guacamole og Drømmelett som dip.