Resteomelett med salat
Bruk restene fra kjøleskapet i en god og mettende resteomelett.
Slik gjør du
-
Varm 1 ss olje i en stekepanne på middels til høy varme. Stek grønnsakene til de er gjennomstekt og legg dem i en bolle. Skru ned varmen til middels.
-
Pisk eggene og vannet lett sammen i en bolle. Tilsett litt mer olje i pannen og hell i halvparten av eggeblandingen, grønnsakene og kjøttet. Fyllet legges kun på ene halvsiden. Strø over en klype salt.
-
Når egget er gjennomstekt, bretter du den ufylte siden over fyllet.
-
La omeletten skli forsiktig over på en tallerken og del i to. Lag en ny omelett med resten av ingrediensene.
-
Pisk sammen sennep og eddik i en liten skål, og fortsett mens du gradvis heller i 2 ss olje. Pisk til dressingen er kremet og smak til med salt og pepper.
-
Server omelett med en salat av grønt og cherrytomater delt i to, toppet med finhakket vårløk og dressing.