Omelett av rester

Bruk restene fra kjøleskapet i en god og mettende resteomelett, som blir enda sunnere med en salat på siden.

20-40 min
Middels
Omelett av rester
Tips!

Bruk grønnsakene og kjøttrestene du har i kjøleskapet til å fylle en omelett. Ost kan også legges i.

Slik gjør du

    1. 1
      Varm 1 ss olje i en stekepanne på middels til høy varme. Stek grønnsakene til de er gjennomstekt og legg dem i en bolle. Skru ned varmen til middels.
    2. 2
      Pisk eggene og vannet lett sammen i en bolle. Tilsett litt mer olje i pannen og hell i halvparten av eggeblandingen, grønnsakene og kjøttet. Fyllet legges kun på ene halvsiden. Strø over en klype salt.
    3. 3
      Når eggeblandingen er gjennomstekt, bretter du den ufylte siden over fyllet.
    4. 4
      La omeletten skli forsiktig over på en tallerken og del i to. Lag en ny omelett med resten av ingrediensene.
    5. 5
      For å lage dressingen pisker du sammen sennep og eddik i en liten skål. Pisk gradvis inn i 2 ss olje sammen med sennepen og eddiken. Pisk til dressingen er kremet. Smak til med salt og pepper.
    6. 6
      Server omelett med en salat av grønt og cherrytomater delt i to, toppet med finhakket vårløk og dressing.