Omelett av rester
Bruk restene fra kjøleskapet i en god og mettende resteomelett, som blir enda sunnere med en salat på siden.
20-40 min
MiddelsTips!
Bruk grønnsakene og kjøttrestene du har i kjøleskapet til å fylle en omelett. Ost kan også legges i.
Slik gjør du
- 1Varm 1 ss olje i en stekepanne på middels til høy varme. Stek grønnsakene til de er gjennomstekt og legg dem i en bolle. Skru ned varmen til middels.
- 2Pisk eggene og vannet lett sammen i en bolle. Tilsett litt mer olje i pannen og hell i halvparten av eggeblandingen, grønnsakene og kjøttet. Fyllet legges kun på ene halvsiden. Strø over en klype salt.
- 3Når eggeblandingen er gjennomstekt, bretter du den ufylte siden over fyllet.
- 4La omeletten skli forsiktig over på en tallerken og del i to. Lag en ny omelett med resten av ingrediensene.
- 5For å lage dressingen pisker du sammen sennep og eddik i en liten skål. Pisk gradvis inn i 2 ss olje sammen med sennepen og eddiken. Pisk til dressingen er kremet. Smak til med salt og pepper.
- 6Server omelett med en salat av grønt og cherrytomater delt i to, toppet med finhakket vårløk og dressing.
- 1