Ingredienser
-
600
g
Karbonadedeig
-
2
ss
Matolje
-
1
Gul løk
-
1
ts
Old El Paso Taco spice mix
-
1
dl
Vann
-
500
g
Kokt pasta penne
-
1
boks
Mais
-
2
dl
Revet ost
-
2
kvaster
Persille
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 200 °C.
-
Varm opp matolje i en stekepanne og fres kjøttdeigen sammen med tacokrydder og hakket løk. Tilsett vann og la det småkoke i 3–4 minutter.
Har du tacokjøttdeig fra tidligere, bruker du dette og justerer bare oppskriften ut ifra hvor mye kjøtt du har tilgjengelig.
-
Finn deretter frem en ildfast form og legg kjøttdeig, pasta, mais, ost og strimlet persille lagvis.
Stek gratengen i ovnen på overvarme til den er gyllenbrun, ca. 10 minutter.