Tacograteng

En super måte å bruke opp resten av tacokjøttet på!

Ingredienser

  • 600 g Karbonadedeig
  • 2 ss Matolje
  • 1 Gul løk
  • 1 ts Old El Paso Taco spice mix
  • 1 dl Vann
  • 500 g Kokt pasta penne
  • 1 boks Mais
  • 2 dl Revet ost
  • 2 kvaster Persille

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 °C.
  2. Varm opp matolje i en stekepanne og fres kjøttdeigen sammen med tacokrydder og hakket løk. Tilsett vann og la det småkoke i 3–4 minutter. Har du tacokjøttdeig fra tidligere, bruker du dette og justerer bare oppskriften ut ifra hvor mye kjøtt du har tilgjengelig.
  3. Finn deretter frem en ildfast form og legg kjøttdeig, pasta, mais, ost og strimlet persille lagvis. Stek gratengen i ovnen på overvarme til den er gyllenbrun, ca. 10 minutter.