Ingredienser
Paideig
-
50
g
Romtemperert smør
-
3
dl
Sammalt hvete
-
1
dl
Hvetemel
-
1
dl
Kesam mager
-
2
ss
Vann
-
1
ts
Salt
Paifyll
-
400
g
Kjøttdeig
-
2
ss
Matolje
-
2
fedd
Hvitløk
-
1
Sjalottløk
-
100
g
Revet ost
-
100
g
Kikerter
-
100
g
maiskorn
-
2
kvister
Koriander
-
1
Rødløk
-
1
ss
Old El Paso Taco spice mix
Slik gjør du
-
Bland sammen smør og mel til en kornete masse. Tilsett kesam, vann og salt, og kna det sammen til en smidig deig. Hvis den er for klissete tilsetter du litt mel. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 24 cm i diameter, og la den hvile i kjøleskap i 30 min.
-
Finhakk hvitløken og sjalottløken. Stek den hakkede løken og kjøttdeigen gyllenbrun i olje.
Krydre med salt, pepper og tacokrydder.
Bland i mais, kikerter, ost og finhakket koriander.
-
Fordel i paiformen og stek ved 180 °C i ca 35 minutter.