Inviter på deilig førjulstapas med ribbe, pinnekjøtt, sild og lutefisk!
Sticks med honningglasert ribbe, ovnsbakte dadler og rosenkål
Har du ribberester igjen er det perfekt å skjære den opp i terninger og tre på spyd sammen med gårsdagens tilbehør. her har vi dandert med dadler og rosenkål. Oppskriften finner du her.
Lefser med pinnekjøtt, cremé fraîche og tyttebær
Pinnekjøttet fra dagen før kan du skjære opp og legge i lefser sammen med litt creme fraîche og tyttebær. Kjempegodt og lekkert. Oppskriften får du her.
Baconruller med lutefisk og oliventapenade på sticks
Lutefisk og bacon går hånd i hånd. Prøv denne morsomme måten å servere den klassiske juleretten på. Oppskriften finner du her.
Sticks med ribbe, melon og syltet chili med honning- og limesaus
En spicy vri på den tradisjonelle ribben, men med et søtt innsalg av frisk melon. Prøv det neste gang du skal invitere til juleselskap. Klikk her for oppskrift.
Sticks med ovnsbakt squash, pinnekjøtt, apetina og urter
La deg inspirere av midtøstens spennende kjøkken og lag sticks med squash, pinnekjøtt, fetaost og urter. Oppskriften finner du her.
Sticks med sild, rødbeter og småpoteter med urtedip
Sild er et fast innslag på julelunsjen hos mange, og sild passer like godt til et juletapasbord! Dander på stcks med potet, rødbeter og urtedip. Klikk her for oppskrift.