Husk valentinsdagen tirsdag 14. februar

Slik lager du den perfekte daten til valentinsdagen

Årlig og over hele verden feires valentinsdagen den 14. februar. Valentinsdagen, eller alle hjerters dag, er en ypperlig anledning til å gjøre stas på noen du er glad i eller synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Her får du våre beste tips til hvordan du kan imponere.

Valentinsdagen er en fin anledning til å gjøre stas på noen du er glad i, noen du ønsker å bli bedre kjent med eller imponere litt ekstra. I USA er det lange tradisjoner for det som der kalles Valentine’s Day, men i Norge varierer det i stor grad, ettersom dette fortsatt er en nyere tradisjon. Det mest vanlige er å gi blomster, gaver, invitere på middag eller gjøre andre romantiske gester for den man er ekstra glad i. Uansett hvor man ønsker å legge lista på en slik dag, er det viktig å huske at det er tanken som teller.

Her er våre beste tips til en vellykket valentinsdag:

Kaffe på senga

En nytraktet kopp med kaffe kan være en fin måte å vise kjærlighet og omsorg for noen. Det gir vedkommende en god anledning til å våkne i ro og mak, og på en måte som gir dagen de beste forutsetninger. Sørg for å ha kaffen klar med Evergood Classic, en nøye utvalgt blanding av 100 prosent Arabica-bønner. Det er den særegne smaken av Evergood som har gjort den til nordmenns mest foretrukne kaffe. 

Kaffe fra Evergood og Melkehjerter fra Freia

Ønsker du noe søtt til kaffen, kan du også overraske med Melkehjerter fra Freia. De passer utmerket til en dag som valentinsdagen, og krever ingen forberedelser, ettersom de kommer i en fin pakke. 

Romantisk middag

Å lage middag til noen er en hyggelig gest for de fleste, ikke minst er det en hyggelig aktivitet å gjøre sammen med den man er glad i. Vi har satt sammen et treretters middagsforslag til valentinsdagen, som topper den typiske tirsdagsmiddagen, og som kan gjøre dagen litt ekstra spesiell.

Kyllingfilet med kremet pasta, spinat og bacon

Hvis du ikke vil finne på en meny selv, har vi laget et forslag de fleste kan like: 

Forrett: Fransk løksuppe

Hovedrett: Kyllingfilet med kremet pasta, spinat og bacon

Dessert: Yoghurt-panna cotta med bringebær og basilikum

Lyst til å lage noe helt annet? Her finner du flere oppskrifter og forslag til middagsretter.

Tips! Del ansvaret dere imellom. Du kan ta ansvar for forrett og dessert, mens din kjære tar ansvar for hovedretten, eller omvendt. Husk at det skal være trivelig, så det kan være lurt å sette av litt ekstra tid.

15 stykk tulipaner fra Bama

Dekk et innbydende og romantisk bord, og pynt gjerne med friske blomster. I KIWI får du nå 14 tulipaner til kun kr 79,-. Blomster er en av de mer tradisjonelle gavene til valentinsdagen, og en fin gest de fleste vil sette pris på.

Noe godt til kvelds

Om dagen er travel eller dere ønsker noe enkelt til dessert, kan donuts med jordbærfyll være et enkelt, godt og fargerikt alternativ. Disse får du hos KIWI til kun kr 9,90 per stykk.

Donuts fra Bakehuset

Ønskes det et sunnere alternativ til kveldskosen, kan du smelte litt mørk sjokolade og dyppe friske bær oppi. 

Bestill kaker på nett - hent hos KIWI

En saftig kake er også et alternativ til litt ekstra kos på valentinsdagen. Ikke minst er det en enkel måte å imponere den du er glad i på. Visste du at du enkelt kan bestille din favorittkake på raskekaker.no, og få den levert i din lokale KIWI-butikk dagen etter? Bestill til dagen etter, eller opptil 30 dager i forveien.

Kakene bakes i et av Bakehusets lokale konditorier, fra Larvik i sør til Trondheim i Midt-Norge. Vær oppmerksom på at vi dessverre ikke leverer kaker til KIWI-butikker i Nord-Norge.

Marspiankake og Oreakake fra raskekaker.no

Blant kakene du kan velge mellom, er favorittene våre Konditorens anbefaling: Marsipankake og Oreokake.