Nyhet! Smakfull pizza med trippelfermentert, steinovnsbakt bunn

Produktbilde av frossenpizza Suprema Salame Romano fra Dr. Oetker på et rustikt kjøkken.

Hos KIWI finner du et stort utvalg frossenpizzaer. Nå får du også nyheten Suprema Salame Romano.

Dr. Oetker lanserer Suprema, en ny serie frossenpizzaer med ekstra gode pizzabunner og unike kombinasjoner av toppinger. Dette er frossenpizzaen for deg som vil ha en italiensk pizzaaften hjemme, uten å måtte lage pizzaen fra bunnen av selv.

I alle KIWI-butikker finner du nyheten Suprema Salame Romano som er toppet med tradisjonell Spianata Romana salami, som er kjent for sin firkantede form med rene Lardo-biter og søt og balansert smak. En typisk salami fra Lazio i Italia.

Tynn og sprø pizzabunn

Suprema-bunnen går gjennom en tre-stegs fermenteringsprosess på 24 timer, før den stekes i steinovn på 400°C. Dette gir en tynn og sprø bunn, som samtidig har en tykk, luftig skorpe.

Dr. Oetkers egne eksperter på pizzadeig har jobbet i tre år for å møte den samme kvaliteten og smaken folk kjenner igjen i pizzaeriaer.

Produktbilde av frossenpizza Suprema Salame Romano fra Dr. Oetker
Bilde: Suprema Salame Romano, pizzaperfeksjon fra Dr. Oetker.

 

Passata av tomater fra Italia

Pizzabunnen kommer med en passata tomatsaus laget av saftige, solmodne tomater fra regionen Emilia Romagna i Italia. Emilia Romagna er kjent for å produsere noen av Italias aller fremste og mest berømte delikatesser. Til slutt er sausen toppet med havsalt.

Serveringstips til pizzakvelden

For å gjøre pizzakvelden litt sunnere kan du lage en frisk salat til. Prøv for eksempel en av disse oppskriftene på salat: