
Ti ting du kan bruke appelsinen til
Varm appelsindrikk, kjøleskapgrøt eller appelsinkokt laks. VI gir deg oppskriftene.
Påsken er appelsinenes store høytid, og ut ifra salgstallene tør vi anta at det sannsynligvis ligger noen kilo med sunnhet og gløder i svært mange hus og hytter rundt om i landet de nærmeste ukene.
Bli KIWI PLUSS-kunde!
Spar 15 % bonus på fersk frukt og grønt!
Trolig vil mange av appelsinene bli til deilig, ferskpresset frokostjuice, mens andre får være med ut på tur og oppleve sol, ski eller hyttevegg. Kanskje rekker du heller ikke å spise opp alle i løpet av påsken?
Hva mer kan vi finne på? Her er noen forslag fra oss:
Varm appelsindrikk med ingefær
20 min
| EnkelKjøleskapsgrøt med sitrussalat
Over 60 min
| MiddelsVaniljevaffel med appelsinis
20-40 min
| EnkelAppelsinkokt laks med gulrot- og potetstappesalat
20-40 min
| MiddelsFrisk salat med appelsin, grapefrukt, olivenolje og pepper
20 min
| MiddelsSøtpotetsalat med brokkoli og appelsin
20 min
| MiddelsTacokrydret kyllingspyd med appelsin og olivensalat
20-40 min
| MiddelsHel kylling med appelsin, quinoasalat og blomkål
40-60 min
| Middels
Couscous med stekt grønnkål, mandler, rosiner og appelsin
20 min
| MiddelsVarm appelsindrikk med ingefær
20 min
| Enkel