Lesetid: 2 min

clock Created with Sketch.

Dette grilltilbehøret får du i KIWI

Vi har sauser, dressinger, potetsalater og annet godt tilbehør til grillmaten. Alt du trenger til grillfesten finner du i KIWI.

Publisert: 23.06.2022 16.31 Sist oppdatert: 23.06.2022 16.31

Se KIWIs utvalg av burgere her og vårt utvalg av pølser her.

I sommer kan du flytte omtrent hele kjøkkenet ut hvis du ønsker det. Se hvordan du kan lage hele middagen på grillen, til og med desserten, her. Om du vil prøve ut noe helt nytt, bør du sjekke ut årets grillnyheter fra grillspydserien Sticks og tapas-serien Mingles.

Sauser og dressinger

Velg mellom Mango & chilisaus, Korean BBQ eller Yoghurtsaus med mynte & hvitløk. Alle sauser kan kombineres med produktene i Sticks-serien eller den grillmaten du måtte ønske.

Hva med å prøve noe nytt på pølsene i sommer. Nå finner du deilig Curry-ketchup i alle KIWI-butikker.

Saus og dressing hever smaken til grillmaten. I KIWI finner du flere digger sauser og dressinger, blant annet Mango & curry-saus, American BBQ-saus og Burgerdressing.

Du finner i sommer Blue cheese-dressing i våre butikker. Det er en klassisk dressing med høyt innhold av blåmuggost. Passer perfekt til burgeren, salater og mye annen grillmat.

Aioli og Tzatziki fra Eldorado er enkelt tilbehør du kan handle inn til grillfesten, og passer perfekt til det du måtte ønske av grillmat og salater. Dette er to av KIWI-kundenes absolutt favoritter, til både små og store.

Varier med béarnaise til grillmaten. I KIWI har vi både den klassiske varianten og en med mild smak av chili. Passer godt både til kjøtt og fisk.

Bilde

Topping

Velg mellom Crunch med Ristet løk & chili eller Crunch med Appelsin & ingefær. Toppingene kan kombineres med både burger, pølse, kjøtt, fisk og alle produktene i Sticks-serien.

Syltet rødløk får en smakfull men frisk sødme, og er et kjempegodt tilbehør til det meste. Server gjerne til burger, biff, pølse, fisk eller prøv den til fredagstacoen.

Tilbehør

Nå får du fersk Coleslaw fra Eldorado i KIWI. Denne majonessalaten med kål og gulrøtter passer spesielt godt sammen med en saftig burger!

Kryddersmør fra Synnøve gjør måltidet ekstra smaksrikt, og er perfekt følge til grillmat, særlig bakt potet, kjøtt og det meste av fisk.